PGB Judith van Laere,            begeleiding in de thuiszorg    
        

Over mij


Graag stel ik mezelf bij deze eerst even voor

Mijn naam is Judith van Laere, ik ben 42 jaar en 17 jaar getrouwd met de liefste man die ik maar wensen kan. Samen hebben we een fijne zoon van 16 jaar. Ik woon mijn hele leven al in Gouda, net als mijn man. We wonen en werken hier graag.

Sinds 7 jaar bestaat PGB Judith van Laere, mijn eigen onderneming om mensen in hun huiselijke omgeving begeleiding en ondersteuning aan te bieden. 

Ik ben een sensitief, zorgzaam en gestructureerd persoon die na 12,5 jaar werken in de jeugdhulpverlening haar nieuwe uitdaging en voldoening heeft gevonden in PGB begeleiding aanbieden. Ik heb altijd op groepen gewerkt en heb daar ervaring opgedaan in de leeftijd van 0 tot 12 jaar. In mijn huidige werk heb ik met kinderen en jong volwassenen tot 21 jaar ervaring opgedaan en bij meerdere volwassen dames gewerkt die zorg en begeleiding nodig hebben. 

Als ik me ergens goed bij voel, ben ik trouw aan waar ik voor sta en bij wie ik mijn begeleiding en ondersteuning aanbied. Ik werk zelfstandig maar kan ook goed samenwerken, luisteren en overleggen met de ander, heb oog voor detail en vind het fijn om anderen te helpen in hun ontwikkeling of dagbesteding op wat voor manier dan ook. Ik ga integer om met mensen en verwacht dat zij dit ook met mij doen. Dat is de basis, net als samen een klik hebben, om te kunnen werken met elkaar. 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Instagram
LinkedIn