PGB Judith van Laere                                                                                              Begeleiding aan huis in Gouda en directe omgeving    

Over mij

Graag stel ik mezelf bij deze eerst even voor

Mijn naam is Judith van Laere, ik ben 37 jaar en 12,5 jaar getrouwd met de liefste man die er is. Samen hebben we een sensitieve, lieve, stoere zoon van 11 jaar. Ik woon mijn hele leven al in Gouda, net als mijn man. We wonen en werken hier graag.

 

Ik ben een sensitief, zorgzaam en gestructureerd persoon die na 12,5 jaar werken in de jeugdhulpverlening mijn nieuwe uitdaging en voldoening heeft gevonden in PGB begeleiding aanbieden. Ik heb altijd op groepen gewerkt en heb ervaring in de leeftijd van 0 tot 12 jaar, ondertussen tot 21 jaar. Ook werk ik af en toe bij volwassenen. Mensen die particulier gebruik willen maken van mijn begeleiding en ondersteuning kunnen natuurlijk ook bij mij terecht.


Ik heb onder andere heel veel ervaring in het werken met kinderen met autisme, laag en hoog begaafdheid, algehele ontwikkelingsachterstand, taal en communicatieproblemen. Via mijn vorige werk heb ik meerdere workshops en cursussen mogen volgen in onder andere autisme, kinder EHBO, ondersteunende gebaren in het onderwijs, ouderbegeleiding, agressietraining en meldcode kindermishandeling.

 

Als ik me ergens goed bij voel, ben ik trouw aan waar ik voor sta en bij wie ik mijn begeleiding en ondersteuning aanbied. Ik werk zelfstandig maar kan ook goed samenwerken, luisteren en overleggen met de ander, heb oog voor detail en vind het fijn om anderen te helpen in hun ontwikkeling op wat voor manier dan ook.


Ik rook niet, drink niet, heb ervaring met verschillende stoornissen, coaching en begeleiding, ik ben rustig maar gezellig van aard. Mijn grote hobby is natuur en fotografie, dit kan ook een mooi middel zijn om de persoon in kwestie te stimuleren in de ontwikkeling of het gevoel van welbevinden of zelfvertrouwen te vergroten.Klik op de I van informatie om een routeplanning uit te voeren. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

E-mailen
Bellen
Map