PGB Judith van Laere                                                                                              Begeleiding aan huis in Gouda en directe omgeving    

Nieuws 

1 maart 2019

Ik ga weer bij een nieuwe cliënt starten. Heel veel zin in. Een mooie, nieuwe uitdaging en ook ouders helpen in de ontlasting van de zorg en een stuk in de administratie van PGB. 


27 februari 2019

Mijn 2 jarig jubileum! Trots is het gevoel wat overheerst. Ik ben dankbaar en blij dat ik dit werk mag doen. 


31 december 2018

Alweer het einde van het jaar. Fijne jaarwisseling iedereen! 


15 oktober 2018

Na de herfstvakantie start ik bij nog een cliënt. Momenteel zit ik dus vol maar schroom niet om contact op te nemen. Er kan altijd weer iets veranderd zijn. 


1 augustus 2018

Ik ben de komende 3 weken op vakantie. Even uitrusten na intensieve, mooie maanden. Bij vragen, mailen kan altijd. 


28 mei 2018

Welkom op mijn website! Vanaf nu kan iedereen mijn website bezoeken! 


27 mei 2018

De allerlaatste dingen worden gecontroleerd op de website en wordt er proefgedraaid met de gepubliceerde versie. 


25 mei 2018

De nieuwe privacywet AVG is vanaf nu van kracht. Ik heb alles zo aangepast en opgezet dat ik voldoe aan de juiste voorwaarden.

 

16 mei 2018

Mijn nieuwe visitekaartjes en flyers zijn binnen! In de nieuwe stijl die gelinkt is aan de stijl van de website. Blij mee!


11 mei 2018

De laatste hand wordt gelegd aan de website en aan de voorwaarden van de nieuwe privacywet AVG. 


22 april 2018

Druk bezig met de opmaak van mijn website! Wat is dit leuk om te doen en wat fijn om straks mijn kennis en informatie te mogen delen met mensen die gericht zijn op PGB!


1 maart 2018

Mijn eerste werkjubileum heb ik ondertussen mogen vieren met mijn eigen ZZP bedrijf. Wat ben ik daar trots op! Ik werk bij een aantal gezinnen waar ik met heel veel plezier kom en dankbaar ben dat ik bij hun mag werken en ik een beetje kan bijdragen aan het ontlasten van de zorg in een gezin, het stimuleren van de ontwikkeling en mee mag helpen aan nieuwe vaardigheden aanleren.




E-mailen
Bellen
Map